I-HK P06 Sininen - Talviliigan eliittimestari!

15.4.2018

Talviliigan P06 eliittimestarit!
Talviliigan P06 eliittimestarit!

Viikonloppuna pelattiin Talviliigan viimeiset ottelut kuluneelta talvelta. I-HK P06 Valkoinen pelasi kilpasarjassa ja Sininen eliittisarjassa.

I-HK P06 pelasi Talviliigaa kilpa- ja eliittitasolla. Talven aikana joukkue osallistui myös Sipoon talvisarjaan kilpa- ja harrastetasolla. Otteluilla haluttiin pitää pelituntumaa ja kehittää pelillistä osaamista kesän sarjoja ajatellen.

Valkoiset sijoittui lopulta Talviliigan kilpasarajan puoliväliin. Pari vuotta sitten joukkue oli haastetason puolivälissä ja voitti viime vuonna haastetason. Eteenpäin on siten menty myös tuloksellisesti.

Siniset on niin ikään parantanut sijoitusta eliittitasolla vuosi vuodelta. Kehityksen tuloksena Siniset voittivat tänä keväänä korkeimman eliittitason.

Nyt katseet käännetään joukkueessa entistä tiiviimmin Piirisarjoihin. Joukkue pelaa Keltaisina Piirin Kolmosta, Valkoisina Ykkösen karsintaa ja Sinisinä ELL-karsintaa. Ilmeisesti tämä on ensimmäinen kerta, kun I-HK -joukkue pelaa ELL-tasolla. Keltaiset ja Valkoiset ovat jo pelanneet pari sarjaottelua. Siniset avaa tulevana la 21.4. klo 18.45 kotona Itä-Hakkilassa. Tervetuloa kannustamaan!

Ensi viikonloppuna Itä-Hakkilassa järjestetään myös P06 harrastetason turnaus. Tervetuloa katsomaan pelejä ja nauttimaan kioskimme antimista!